Qi-illimité


Qi-illimité - Energie in zijn volle potentieel

Wanneer u last hebt van chronische stress, vermoeidheid, burn-out, emotionele of fysieke klachten of wanneer u te veel piekert en angstig bent, kan het energetisch model mogelijks een antwoord bieden op uw probleem en u op een natuurlijke wijze helpen om deze klachten te verminderen.
Dit energetisch model is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze gaat er van uit dat stress en allerhande symptomen ontstaan wanneer de Qi (uitgesproken als T’chi en betekent energie) in het lichaam verstoord is. Deze Qi is overal en alom tegenwoordig en wordt beschouwd als een onzichtbare bron van levenskracht die door het lichaam verspreid wordt via bepaalde energiebanen die ook wel meridianen worden genoemd. In harmonie zorgt deze Qi voor een innerlijke rust, een leven vol vitaliteit, gezondheid en spirituele groei.
Wanneer deze Qi uit balans is, ontstaan er echter fysieke en emotionele klachten. Deze disbalansen kunnen worden opgeheven door de doorstroming weer op gang te brengen en deze te harmoniseren.
Dit is dan ook wat ik via Bio-energetica, EMDR /IMO, Gi-Gong en de juiste Ademhalingstechnieken wens te bewerkstelligen.

Gun jezelf een behandeling die u opnieuw tot innnerlijke rust en energetisch in balens brengt.

Beoef een bewegingsleer die zijn oorsprong vindt in de Traditionele Chinese geneeskunde en kom dichter bij jezelf dankzij een groter fysiek en mentaal evenwicht.

“Kunst van het ademen” - je beste medicijn !

Bevrijd je van de gevolgen van traumatische gebeurtenissen

" Ga naar je droom en voel de energie naar je terugkomen."

Anoniem