Qi-Gong

Innerlijke rust - Vol gezondheid

Meer en meer mensen verlangen er naar om in deze steeds sneller veranderende wereld hun innerlijke rust terug te vinden. Misschien heb jij hier ook behoefte aan en is Qi-Gong iets voor jou.
Qi-Gong is een bewegingsleer die zijn oorsprong vindt in de Traditionele Chinese Geneeskunde. De combinatie van beweging, ademhaling en volledig bewustzijn heeft tot doel je Qi (of energie) harmonieus te laten stromen en tekorten of excessen opnieuw in balans te brengen.
Door regelmatig deze zachte en rustige oefeningen uit te voeren, kom je tot een dieper bewustzijn en een beter fysiek en mentaal welzijn. Bovendien verhogen ze je immuunsysteem, verminderen ze je stress en bevorderen ze het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Aarzel dus niet om kennis te maken met Qi-Gong !


Waar & Wanneer - Wekelijkse lessen tijdens schooljaar :

- dinsdagavond van 19:30u tot 20:30u in Centrum Mirlo, Meiboom 10, 1500 Halle
- donderdagavond van 19:30u tot 20:30u in Centrum Essentia, Kleinheide 31, 1500 Halle (buiten indien mogelijk)

Prijs: Abonnement per periode.

Klik HIER voor een gedetailleerde planning en de tarieven.


De cursus wordt in het Frans gegeven, indien nodig kan bijkomende uitleg in het Nederlands gegeven worden.

Iedereen is welkom, voorkennis is niet vereist.

Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, kan je best voor je eerste deelname telefonisch of per e-mail contact op nemen.

Om Gi-Gong in alle rust te kunnen uitoefenen, is het aangewezen comfortabele kledij zoals een joggingbroek en platte flexibele schoenen te dragen.

"Mensen. Ze verliezen hun gezondheid om geld te verzamelen, dan verliezen ze geld om hun gezondheid terug te vinden ... En angstig nadenkend over de toekomst, vergeten ze het heden zodat ze uiteindelijk noch het heden noch de toekomst leven … Ze leven alsof ze nooit zouden sterven, en sterven alsof ze nooit hebben geleefd! " - Dalai Lama