Qi-Gong

Innerlijke rust - Vol gezondheid

Wil je je innerlijke rust terugvinden in deze steeds veranderende wereld? Misschien maakte je eerder al kennis met yoga, ontspanningstherapie of meditatie en wil je je horizon verbreden?

Dan is Qi-Gong misschien iets voor jou. Qi-Gong is een zeer oude Chinese bewegingsleer die focust op langzame bewegingen, houding en ademhaling. Dit helpt uw energie te laten stromen en uw dagelijkse welzijn te verbeteren! De zachte oefeningen focussen op lichaamsharmonie, ademhaling en opmerkzaamheid en dragen bij aan een betere gezondheid, brengen meer soepelheid, verminderen mentale en fysieke stress, versterken het immuunsysteem en revitaliseren het lichaam. Aarzel dus niet om Qi-Gong te komen ontdekken!


Waar & Wanneer - Wekelijkse lessen tijdens schooljaar :

- dinsdagavond van 19:30u tot 20:30u in Centrum MIRLO, Meiboom 10, 1500 Halle
- woensdagvoormiddag van 9:00u tot 10:00u in Centrum ESSENTIA, Kleinheide 31, 1500 Halle.
- donderdagavond van 19:30u tot 20:30u in Centrum ESSENTIA, Kleinheide 31, 1500 Halle (buiten indien mogelijk)

Prijs: Abonnement per periode.

Klik HIER voor gedetailleerde planning en prijs.


De cursus wordt in het Frans gegeven en wanneer gewenst, zal ik vertalen.

Iedereen is welkom. Voorkennis is niet vereist.

Het aantal plaatsen is beperkt. Neem voor je eerste deelname dus contact op om te checken of er nog plaats is, telefonisch of per e-mail.

Trek comfortabele kleding aan zodat je in alle rust Qi-Gong kan uitoefenen. Een joggingbroek en platte flexibele schoenen zijn aangeraden.

"Mensen. Ze verliezen hun gezondheid om geld te verzamelen, dan verliezen ze geld om hun gezondheid terug te vinden ... En angstig nadenkend over de toekomst, vergeten ze het heden zodat ze uiteindelijk noch het heden noch de toekomst leven … Ze leven alsof ze nooit zouden sterven, en sterven alsof ze nooit hebben geleefd! " - Dalai Lama