Qi-Zen

Moment van ontspanning en harmonie.

Ben je op zoek naar een plek om jouw zorgen, of deze nu fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel zijn, neer te leggen, opnieuw evenwicht en rust te ervaren? Ben je op zoek naar iemand die de tijd neemt om jouw problemen onder de loep te nemen en er met een andere bril naar kijkt? Of wil je gewoon genieten van een aangenaam moment van ontspanning na een intense week?


Ik bied je psycho-energetische ondersteuning om je zorgen te verlichten. We starten met een gesprek. Nadien check ik jouw energie, desgewenst gevolgd door energiebehandeling om jouw gehele energiestructuur te reinigen, te zuiveren en te harmoniseren. Het is aan jou om te voelen wat je op dat moment wenst !


De kwantumfysica heeft aangetoond dat ons lichaam uit miljarden cellen bestaat en dat elke cel uit atomen bestaat. Elk atoom bestaat uit een kern en elektronen die eromheen draaien. Daartussenin is er meer dan 90% "leegte", maar deze "leegte" is eigenlijk een veld van energie en informatie dat veel verder reikt dan het fysieke lichaam. Mijn energetische behandeling zal zich daarom richten op de meer dan 90% waaruit jij bestaat en die jouw dagelijkse leven beïnvloeden zonder dat je er weet van hebt.


De sessies moeten worden beschouwd als complementair aan andere behandelingen en zijn niet vrijgesteld van fysieke en / of psychologische follow-up door een arts.